Welkom op de website van GISA Installatietechniek B.V.

Onze diensten in Hoorn als loodgieter, installateur en dakdekker

U zoekt een installateur, dakdekker of loodgieter in Hoorn? Kijk dan niet verder, maar kies voor Gisa Installatietechniek. We richten ons op talloze werkzaamheden op het gebied van installeren, dakdekken en loodgieterswerk. Zo kunt u bij ons terecht als u een installateur of dakdekker zoekt. Wilt u een cv ketel kopen, een cv ketel laten installeren, een nieuwe airco of iemand inschakelen voor cv onderhoud? Bij Gisa Installatietechniek kan dit allemaal. Uw klus in Hoorn is snel geklaard met onze hulp. Laat u door ons informeren over de vele mogelijkheden die wij als installateur, loodgieter en dakdekker in Hoorn kunnen realiseren.

Altijd de juiste oplossing voor u in Hoorn

Heeft u met spoed een CV installateur, dakdekker of loodgieter in Hoorn nodig? Wij staan voor u klaar. Een vakkundig geschoolde loodgieter, dakdekker of installateur van Gisa hoort graag uw wensen. Wij kunnen uw plannen tot uitvoering brengen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. In dit laatste geval is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf met ruime ervaring. Niet elk pand is namelijk geschikt voor een moderne oplossing. Wij beoordelen en analyseren graag de situatie in Hoorn ter plekke om de juiste oplossing te vinden. In het geval van nieuwbouw in Hoorn bekijken vooraf kritisch de bouwtekeningen.

Onze installateur, loodgieter of dakdekker kan snel aan de slag

Doordat onze loodgieter, dakdekker of installateur voorafgaand aan de klus de juiste informatie verschaft, kunnen we snel aan de slag. Via een situatieschets krijgen we inzicht in de juiste materialen en kunnen we inschatten hoeveel tijd de klus gaat kosten. Met deze informatie maken we ook een goede capaciteitsberekening. Kiest u voor onze loodgieter, dan krijgt u een secure offerte met een gekoppelde tijdsplanning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom kiezen voor onze loodgieter in Hoorn?

Heeft u met spoed een klus in Hoorn? Een van onze medewerkers helpt u graag met bijvoorbeeld uw cv ketel of airco. Waarom moet u kiezen voor Gisa Installatietechniek? We zetten graag de voordelen even voor u op een rij:

  • Ruim 20 jaar ervaring met loodgieters- en installatiewerk
  • We werken alleen met ervaren personeel met diverse specialisme
  • Nauwe samenwerking met verschillende leveranciers
  • Wij denken met u mee en u krijgt een oplossing op maat
  • Kwaliteit en service staan voorop

Loodgieter, installateur en Dakdekker in Hoorn

Direct contact vanuit Hoorn met uw loodgieter, installateur en dakdekker

Heeft u in Hoorn een klus voor een loodgieter, dakdekker, CV monteur of installateur? Neem in alle gevallen dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Onze dakdekkers, loodgieters, monteurs en installateurs zijn vanuit Hoorn te bereiken via 0229-277251 of via info@gisa.nl.